EconomieExternȘtiri

Apple, noi informații despre viitoarele mașini cu autonomie de 500 km

Zvonuri noi sosite de la analistul Apple Ming-Chi Kuo oferă informaţii cu privire la dotări şi specificaţii

Zvonuri noi sosite de la analistul Apple Ming-Chi Kuo oferă informaţii cu privire la dotările şi specificaţiile pe care le va avea maşina electrică la care lucrează compania din Cupertino, notează Adevarul.

Apple, Hyundai va fi partenerul companiei din Cupertino

Ming-Chi Kuo a întărit zvonurile iniţiale. Acestea indicau că Hyundai va fi partenerul companiei din Cupertino pentru producţie.

Se pare că maşina va utiliza platforma companiei din Coreea de Sud, numită E-GMP, anunţată de aceştia în urmă cu câteva luni.

Conform 9to5 Mac, E-GMP ar urma să aibă specificaţii foarte impresionante. Autonomie de 482 de kilometri şi capacitatea de a se încărca până la 80% în doar 18 minute.

De asemenea, o încărcare de 5 minute ar permite maşinii să parcurgă încă 100 de kilometri. Hyundai mai spune şi că viteza maximă a maşinii de la Apple ar urma să fie de 257km/h.

Aceasta ar putea atinge 100km/h în mai puţin de 3,5 secunde de la start. Este important de menţionat că acestea sunt cifrele şasiului pentru modelele de tip „high-performance”. Mai exact, este vorba despre variantele de top ale mașinii de la Apple.

E-GMP este construită exclusiv pentru vehiculele complet electrice

Nu este cunoscut momentan nici performanţa şasiului în funcţie de greutate şi aerodinamică, pe o maşină finalizată.

În aceste condiții, pute doar presupune că respectivele cifre sunt atinse cu un vehicul foarte uşor. E-GMP este construită exclusiv pentru vehiculele complet electrice, nu pentru cele hibrid.

Ming-Chi Kuo notează însă că dezvoltarea maşinii va dura câţiva ani buni:

Apple va lansa maşina în 2025 cel mai devreme. Noul iPhone are nevoie de un proces de aproximativ 18-24 de luni pentru a ajunge de la specificaţiile iniţiale până la producţia sa în masă. Ţinând cont de timpul de dezvoltare mai lung, cerinţele mai riguroase, lanţul de producţie mai complicat şi diferenţa mare în ceea ce priveşte vânzările pentru automobile, cred că Apple, care nu are experienţă în realizarea unor maşini, se află deja într-o criză de timp dacă vrea să lanseze maşina în 2025.

Urmăriți website-ul de știri News pentru și mai multe informații de ultimă oră. Puteți intra în contact cu noi pentru detalii suplimentare. Pentru servicii de optimizare SEO vă stau la dispoziție experți în acest domeniu de activitate.

Sursa
Adevarul

News

Consultant SEO, al companiei SEO Services Plus, din Alba Iulia. Cu o experiență de peste 14 ani în Web Design și SEO, am dezvoltat acest website pentru persoanele interesate de politică, medicină, turism, educație sau învățământ. În general, preluăm articole de pe alte website-uri dar avem secțiuni unde specialiștii noștri scriu articole din diverse domenii de activitate.

Related Articles

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poate vă place și
Close
Back to top button