Politică

Nicușor Dan renunță la procesele Primăriei

deschise de fosta administrație împotriva jurnaliștilor. Reacția lui Firea.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că instituția pe care o reprezintă renunță la dosarele pornite de fosta administraţie contra presei și a opozanților, aflate pe rolul instanţelor.

„Sunt 8 procese la care renunțăm în mod formal astăzi, cu: Robert Turcescu, Roxana Wring, Octavian Berceanu, Laurențiu Sirbu, Oana Costea, Adevărul, Libertatea, Cătălin Deaconescu, Gigel Știrbu, Irina Zamfirescu, Ana Poenariu, Roxana Jipa”, a scris primarul Nicușor Dan pe Facebook.

Nicușor Dan:

Sunt alte 3 procese la care vom renunța când vor fi motivate hotărârile judecătorești din prima instanță, pe care nu le vom ataca, cu: Curentul, Alexandru Panait, Iulia Nueleanu, Vlad Alexandrescu, Libertatea, Cătălin Tolontan.

„Mai sunt 5 procese deja pierdute definitiv de primărie, cu: Ziarul Național, Andrei Coman, Gabriela Stanciu, Cristian Bușoi, BMC Truck Bus, Cătălin Tolontan, Violeta Alexandru”, se mai arată în mesajul edilului.

Contactată de Libertatea, Gabriela Firea spune despre actualul primar că „nu îl intereseaza adevarul, corectitudinea si onorabilitatea institutiei pe care o conduce” și îl acuză că „a făcut trafic de influență pentru niște interlopi”, într-un mesaj pe care l-a postat ulterior și pe contul ei de Facebook.

„Am dorit ca în instanță să fie apărată activitatea noastră care a fost în conformitate cu spiritul și litera legii. Dacă pe noul primar nu îl interesează adevărul, corectitudinea și onorabilitatea institutiei pe care o conduce, este problema lui.

Nici nu mă miră! Un om care a făcut trafic de influență pentru niște interlopi care și-au construit casa pe domeniul public, în parc, în disprețul legii, nu poate fi decât o persoană care disprețuiește legea, instituțiile statului, care nu dă doi bani pe colegii săi din primarie și pe adevăr”,

a transmis Firea.

News

Consultant SEO, al companiei SEO Services Plus, din Alba Iulia. Cu o experiență de peste 14 ani în Web Design și SEO, am dezvoltat acest website pentru persoanele interesate de politică, medicină, turism, educație sau învățământ. În general, preluăm articole de pe alte website-uri dar avem secțiuni unde specialiștii noștri scriu articole din diverse domenii de activitate.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button