ExternȘtiri

OZN, Pentagonul recunoaşte că deţine epave ale unor obiecte zburătoare

Cercetătorul în domeniul obiectelor zburătoare neidentificate (OZN) Anthony Bragalia a dezvăluit pe blogul său aceste informații

OZN, Pentagonul recunoaşte că deţine epave ale unor obiecte zburătoare. OZN-urile sunt studiate în cadrul unui program special.

Cercetătorul în domeniul obiectelor zburătoare neidentificate Anthony Bragalia a făcut dezvăluiri pe blog-ul său. Pentagonul ar fi recunoscut că se află în posesia unor epave ale unor astfel de obiecte, pe care le-a şi testat, scrie Adevarul.

Răspuns pe zeci de pagini despre OZN-uri, după 3 ani de întrebări

În 2017, cercetătorul Anthony Bragalia a solicitat Agenţiei de Informaţii în materie de apărare (DIA) date publice despre materiale ale unor potenţiale OZN-uri, conform legislaţiei privind dreptul la informare.

Răspunsul acesteia, venit după 3 ani, a fost un material redactat de 154 pagini. Conţine o confirmare „uluitoare”. Prin aceste documente, Pentagonul ar fi recunoscut că se află în posesia unor obiecte aeriene neidentificate prăbuşite.

De asemenea, a recunoscut şi testarea unor materiale cu proprietăţi electromagnetice deosebite. Acestea au un mare potenţial pentru industria aerospaţială sau a sănătăţii, susţine acest cercetător.

Aceste materiale pot fi rămăşiţe fizice recuperate de Departamentul Apărării sub formă de reziduuri, epave, resturi sau orice fel de materiale asociate cu fenomene sau obiecte aeriene neidentificate,

a scris cercetătorul în solicitarea sa.

Date uluitoare despre materialele analizate

Acesta a cerut date despre material, provenienţa lui, circumstanţele şi metodele prin care a fost colectat, agenţia care le deţine şi rezultatele testelor în sensul proprietăţilor fizice, chimice şi al compoziţiei.

DIA i-a furnizat documente cu rezultate ale testelor efectuate. Cuprind raporturi despre un metal capabil de memorie, nitinol (aliaj nichel-titan), un aliaj capabil să revină la forma sa după ce a fost îndoit sau turtit.

Bragalia a scris că e o recunoaştere uluitoare din partea guvernului SUA. Mai ales în măsura în care unele resturi recuperate posedă „calităţi extraordinare”.

De exemplu, potenţialul de a face lucrurile invizibile sau chiar de a încetini viteza luminii. El a declarat pentru tabloidul The Sun că Pentagonul „a admis posesia şi testarea unor resturi anormale provenite de la OZN-uri.

Au putut afla unele lucruri despre materiale de construcţie extrem de promiţătoare. Pot să devină materialele futuriste capabile să ne schimbe viaţa pentru totdeauna”.

Program special de analizare a OZN-urilor

Pentagonul studiază OZN-urile în cadrul programului de identificare a ameninţărilor aerospaţiale (AATIP). Acesta e finanţat cu 22 de milioane de dolari americani. Trebuie să vină cu un raport în faţa Congresului SUA în câteva luni.

Articolul a menţionat că acele resturi anormale ale unor obiecte aeriene neidentificate (redenumite fenomene) au fost analizate de un contractor privat. Solicitarea mea de date publice a fost foarte precisă. Mă interesează rezultatele testelor unor rămăşite provenite de la aceste obiecte/fenomene. Nu ale unor materiale deja cunoscute ştiinţei.

Includerea unor rapoarte tehnice avansate despre nitinol este curioasă. Acesta constă într-un aliaj cu memorie care poate reveni la forma sa iniţială rapid şi instantaneu. Această caracteristică de memorare a fost relatată de mulţi din martorii la incidentul de la Roswell”, spune Bragalia.

Totuşi, agenţia a invocat excepţii de dezvăluire şi termeni de confidenţialitate a datelor personale. A omis detalii despre materialele acestor OZN-uri (originea şi compoziţia chimică).

Materialul transmis de DIA a fost publicat pe blog-ul lui Bragalia

„În baza documentaţiei primite, se pare că resturile recuperate prezintă şi alte proprietăţi extraordinare. În afara calităţii de a-şi aminti forma originală la îndoire sau zdrobire, unele dintre aceste materiale futuriste au potenţialul de a face lucrurile invizibile. Să comprime energia electromagnetică şi chiar să încetinească viteza luminii, notează cercetătorul.

Deşi o mare parte din detaliile raportului sunt redactate, putem să întrezărim faptul că aceste tehnologii reprezintă un salt cuantic dincolo de proprietăţile materialelor cunoscute omului. Locaţia epavelor OZN-urilor analizate de contractorul privat (Bigelow Aerospace, Nevada -n.red) nu este cunoscută. În urmă cu câteva luni şi-a concediat personalul şi a încetat activitatea. Foştii oficiali ai companiei au refuzat să comenteze,

a scris acesta pe blogul său în legătura cu tema OZN-urilor.

Urmăriți website-ul de știri News pentru și mai multe informații de ultimă oră. Puteți intra în contact cu noi pentru detalii suplimentare. Pentru servicii de optimizare SEO vă stau la dispoziție experți în acest domeniu de activitate.

Sursa
Adevarul

News

Consultant SEO, al companiei SEO Services Plus, din Alba Iulia. Cu o experiență de peste 14 ani în Web Design și SEO, am dezvoltat acest website pentru persoanele interesate de politică, medicină, turism, educație sau învățământ. În general, preluăm articole de pe alte website-uri dar avem secțiuni unde specialiștii noștri scriu articole din diverse domenii de activitate.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button